Gala 50mm

Gala 50mm

Dissabte dia 15 de març, l’auditori Neàpolis de Vilanova i la Geltrú, es va omplir per tornar a ser l’escenari d’una nova edició dels Premis 50mm, la setena, organitzada per la Federació Catalana de Fotografia, que en sintonia amb passades edicions, va reunir fotògrafs, familiars i amics, junt amb els representants de les institucions convidades, per gaudir d’una gran vetllada fotogràfica, combinada amb l’actuació musical de La Porta dels Somnis.

La FCF va atorgar 25 distincions d’Artista FCF, 22 distincions d’Excel•lència FCF, 16 distincions de Mestre FCF, 6 distincions de Mestre 1* FCF, 7 Mestres de 2* i 1 de 3*. També hi va haver 4 distincions de Jurat de Bronze i 2 de Jurat d’Argent.

La Confederación Española de Fotografia va atorgar 19 distincions d’Artista CEF, 10 distincions d’Excel•lència CEF i 8 distincions de Mestre MCEF.

En aquesta gala tres membres de l’AFM van ser premiats amb diferents distincions:

Ignasi Pellisa va obtindre el títol d’Artista de la Federació Catalana de Fotografia.

Josep Catasús va obtindre el títol d’Excel•lència de La Federació Catalana de Fotografia y el títol d’Artista de la Confederación Española de Fotografía.

Carles Alasraki, va ser distingit amb el títol d’Artista i Excel•lència de la Federació Catalana y el títol d’Artista de la Confederación Española de Fotografía.