Premi Rossend Montané 2013 a l'AFM

Premi Rossend Montané 2013 a l’AFM

Aquest diumenge al migdia, l’Associació Fotogràfica de Moja ha rebut el premi Rossend Montané. El premi s’ha lliurat per 21a ocasió durant la Trobada d’Olèrdola, amb la finalitat de recordar Rossend Montané i de reconèixer la tasca de persones o entitats que s’hagin destacat pel seu treball en favor del municipi.

En aquest 2013, el Consell Consultiu de Cultura d’Olèrdola reconeixia la implicació que ha tingut l’AFM amb les activitats que es fan a Olèrdola, recollint en imatges el dinamisme associatiu del municipi i col·laborant amb els organitzadors de diferents actes. Dos dels promotors de l’entitat, el president Ignasi Blanca i el vicepresident, Ignasi Pellisa, explicaven que no s’esperaven aquest premi i assenyalaven que aquesta feina de col·laboració amb entitats del municipi hauria estat ben valorada a l’hora de decidir el Consell de Cultura l’atorgament del premi en el tercer any de vida de l’entitat.

A l’AFM també se li reconeix la promoció i difusió al municipi de l’art fotogràfic, amb propostes que tenen vocació d’anar més enllà dels seus associats. Des de l’AFM s’ha rebut amb emoció el guardó i ja s’anunciava que la dotació econòmica de 1.000 euros que obtenen amb el premi s’invertiria en la compra de material per la pròpia associació.

Pots escoltar l’entrevista a la web de l’Ajuntament d’Olèrdola.