Foto dels guanyadors

Foto dels guanyadors

Dos socis, Ignasi Pellisa i Lídia Vivar, han obtingut el primer i el segon premi, respectivament, del concurs de Fotografia de la Festa Major del Parc. Aquests guardons se sumen als que diferents membres de l’entitat han anat obtenint els darrers mesos en diferents certàmens, confirmant així el bon nivell dels integrants de l’associació.

Ignasi Pellisa va rebre el primer premi, dotat amb 200 euros, per una imatge que recull una de les activitats de la Festa Major del Parc. En concret una original fotografia d’un nen reflexat en un mirall mentre està sent maquillat. Pellisa recorda que, a causa del temps, la Festa Major del Parc es va haver de fer a l’interior del local Rossend Montané de Sant Miquel i això també va condicionar les imatges que es podien captar. El guanyador del concurs ens confessa que a ell li agradaven més altres imatges que també va presentar en aquesta certamen.

L’acte de lliurament del premi del concurs tenia lloc el passat divendres 25 de novembre, al Casal de Cultura de Castelldefells. En aquest equipament s’hi exposen 30 fotografies seleccionades per a donar contingut a una mostra itinerant que, durant els propers mesos, fins la propera Festa Major del Parc, es podrà veure als municipis que formen part dels espais protegits del Garraf, d’Olèrdola i del Foix. Ignasi Pellisa recorda que aquesta exposició acaba el seu trajecte a Olèrdola.

Més enllà de la limitada dotació econòmica d’aquests premis, per a aficionats a la fotografia com Lídia Vivar i Ignasi Pellisa ja suposa tot un reconeixement i un estímul que les seves fotografies formin part d’una exposició d’aquestes característiques, juntament amb el finalista Raimon Guinovart, que no va obtenir premi.

El concurs de Fotografia del Parc Natural del Garraf, del Parc Comarcal d’Olèrdola i del Parc del Foix 2011, així com aquest concurs específic dedicat a la Festa Major del Parc, és organitzat per la Diputació de Barcelona dins del programa de dinamització “Viu el Parc”.